Suus Feddema

Moentherapie | Therapie die lichaam, geest en energie verbindt

Suus Feddema

Moentherapie | Therapie die lichaam, geest en energie verbindt

Cursusaanbod

Offline| Live in groepsverband of individueel op locatie

Reconnected| In contact met je eigen lichaam 

Herken je dat? Dat je het gevoel hebt dat je overloopt , je hoofd veel te druk, je agenda te vol. Alle ballen die je hoog moet houden.

Je wilt meer rust maar je weet niet hoe.

Deze dag bestaat uit in contact met jezelf komen. Met jouw proces centraal! Uit je hoofd en in je lichaam. We gaan een manier vinden om uit je drukke hoofd te stappen en weer te kunnen voelen. Dit doen we door laagjes af te pellen.

Ik vergelijk het soms wel eens met een ui die allemaal laagjes heeft. Soms zitten onder die laagjes allerlei blokkades en overtuigingen verstopt waardoor we doen wat we doen. We lopen onszelf voorbij, hebben het gevoel dat we op de automatische piloot staan en laden moeilijk op. Wanneer we die blokkades en oude overtuigingen kunnen transformeren, maken we ruimte voor iets anders. We gaan die dag laagjes afpellen zodat je jezelf weer leert kennen. Dan weet je waar je altijd naar terug kan gaan: naar jou! Leer vertrouwen krijgen in jezelf en ervaar het gevoel van de liefde die je voor jezelf mag hebben.

We halen de onderste steen boven met wat jou in de weg staat om het leven te leiden dat je wilt. Welke beperkende overtuigingen vertel jij jezelf? Waar zit je onzekerheid? Waarom lukt het niet om grenzen te stellen? Waar zit je angst?

Dit transformeren we naar nieuwe overtuigingen die jou wél ondersteunen, want jij bent het waard.

Tijd voor jou. Tijd voor verandering. Wat brengt het je?

 • Je leert om dichter bij jezelf te blijven
 • We luisteren naar de signalen van je lichaam
 • Pakken de oorzaak bij de kern aan zodat je minder snel terugvalt in oude patronen
 • Je leert om je energie te herbalanceren en zodat je kunt opladen
 • Rust & ontspanning
 • Je stapt in de nieuwe versie van jezelf

Hoe?
We gaan contact maken met je onderbewuste, daar waar de blokkades en overtuigingen zitten opgeslagen. We doen dit doormiddel van schrijven, meditatie, trance healing, beweging en natuur. Jij mag groeien in wie je daadwerkelijk bent. Voel je niet bezwaard over wie je bent maar leer er trots op te zijn. We zijn die dag met allemaal vrouwen die in hun kwetsbaarheid zijn en willen groeien en transformeren. Ze hebben allemaal het verlangen om keuzes te kunnen maken vanuit hun hart zodat ze zichzelf niet zo te kort doen. Wees dus welkom om op de mooie workshop locatie tot jezelf te komen.

Wanneer?
Voor meer informatie, neem contact op.

Waar?
De cursusdag vindt plaats op de groepsaccomodatie vlakbij mijn rustige, natuurlijke locatie in Noord-Limburg. In overleg kan de cursus ook ergens anders plaatsvinden.

Alleen of met anderen?
In een fijne kleine groep gaan we in verbinding met onszelf. Ik merk dat een groep nooit “zomaar” en “toevallig” bij elkaar is. Vaak zijn er overlappende situaties en patronen die aangekeken mogen worden.

Online |

‘De werking van de adem’| De ademhaling is de sleutel tussen het onderbewuste en het bewuste brein

De ademhaling heeft directe invloed op onze fysieke, mentale en emotionele staat van zijn. Het helpt onder andere bij het reguleren van het zenuwstelsel. En dat is ook precies wat deze cursus doet. De online cursus ‘De werking van de adem’ zit vol met ademtechnieken die je zenuwstelsel helpen tot rust te brengen.

Waarom is dat nou zo belangrijk?
Je hebt twee standen van je zenuwstelsel, namelijk de ‘actie’ stand en de ‘rust’ stand. Heel vaak zorgt een disregulatie van het zenuwstelsel ervoor dat je in die ‘actie’ stand blijft hangen. Dat levert stress voor het lichaam op. Je voelt je vaak moe, opgejaagd, onrustig, slaapt slecht, warrig, concentratie problemen en hebt een hoofd dat overuren draait.

Die ‘actie’ stand zorgt er bovenal voor dat je lichaam niet goed in de herstel fase komt. Dat geeft op den duur zowel fysieke, emotionele en energetische klachten.

In de cursus staan 9 meditaties die je verschillende ademtechnieken leren. Wat maakt deze cursus nou anders dan al die andere ademhalingsoefeningen? Ik gebruik reiki, want ja dat werkt op afstand zonder dat je fysiek contact hebt. Dit geeft het zenuwstelsel een extra zetje om dieper te kunnen ontspannen. Én er komen trance healing technieken aan bod om je tot een andere bewustzijnsstaat te brengen. Dit maakt het contact tussen je bewuste brein en je onbewuste brein makkelijker. Je komt beter in contact met je lichaam. En als BONUS zit er een slaapmeditatie bij.

Wat brengt de cursus je?

 • Je leert het belang van de ademhaling
 • Jouw lichaam wordt getraind door de ademtechnieken die je toepast
 • Je gaat sowieso je favoriete meditatie vinden met de ademtechniek die bij jou past, die van mij staan er ook tussen!
 • De ‘rust’ stand van je zenuwstelsel wordt geactiveerd
 • Herstel wordt bevorderd
 • En je immuunsysteem krijgt een boost!

Wat zijn de kosten?
Voor nu geldt er een actie! En kost de cursus slechts €11,-. En zoals iemand zei: Daar kun je je geen bult aan vallen;)

Dit wil ik!
Neem contact op.

Wist je:
Dat deze cursus gratis erbij zit als je een traject bij me volgt?