Suus Feddema

Moentherapie | Therapie die lichaam, geest en energie verbindt

Suus Feddema

Moentherapie | Therapie die lichaam, geest en energie verbindt

Moentherapie™

 • Moentraject: € 999 € 860
  Dit traject biedt voor jou de mogelijkheid om helemaal in je klacht te duiken. Wát betekent het nou dat die klacht juist op díe plek bij jou zit? Welke patronen zitten eronder die je zo belemmeren, waardoor deze klacht ontstaan is? Herken je het dat eigenlijk niemand je kan vertellen waarom jij nog steeds last hebt van die schouder, dat eczeem of die hoofdpijn?
  Ik laat je luisteren naar de taal van je lichaam.

  Met 4 sessies van elk ongeveer 90 minuten geef ik gehoor aan de klacht die je ervaart. Wordt duidelijk waarom jij deze klacht hebt ontwikkelt. Geef ik je direct inzetbare tools om jouw zelf herstellend vermogen te ondersteunen. Én zal je verbaasd zijn wat er binnen je capaciteit mogelijk is om zelf je klacht te herstellen. Dat zit allemaal al in je! Ik leer je er mee werken en naar luisteren.
  Je wordt ondersteund met bloesemremedies. De bloesemremedies zijn speciaal op jou afgestemd. Je krijgt een korte uitleg over waar de remedies voor staan en wat ze voor jou kunnen betekenen.
  Én je hebt direct toegang tot mij. Waar je met al je vragen terecht kunt zodat je een fijne begeleiding ervaart. Een veilig gevoel is essentieel voor het zenuwstelsel om te kunnen herstellen.

  Je krijgt de BONUS cursus ‘De werking van de adem’ erbij. Zodat je het zenuwstelsel optimaal kunt ondersteunen om tot rust en herstel te kunnen komen.

 • Ouder-kind sessie: € 115
  Deze sessie kan een welkome aanvulling zijn op het Moentraject. Soms heb je specifiek een vraag met betrekking tot je kind en loop je ergens tegenaan. Tijdens deze sessie stemmen we af op je kind via jou. Je kind is dus niet fysiek aanwezig bij de afspraak. Kinderen spiegelen ons als ouders. Hoe minder lekker jij in je vel zit, hoe minder lekker zij zich ook voelen. Dit ga je merken in gedrag, wat weer irritatie en frustratie oplevert. Je komt in een vicieuze cirkel terecht waar je maar moeilijk uit lijkt te komen.
  Je krijgt een flesje bloesemremedies ter waarde van € 35 voor jou én je kind mee. Deze zijn speciaal op jullie afgestemd. En je krijgt een korte uitleg over waar de remedies voor staan en wat ze voor jullie kunnen betekenen. 

Informeer voor de online mogelijkheden.

*Ik bied geen losse individuele sessies meer aan. Deze keuze is gebaseerd op het meest belangrijke wat er met je lichaam dient te gebeuren voordat je goed kunt herstellen. Namelijk het moet zich veilig voelen. Je zenuwstelsel moet van het stress- en actiesysteem naar het rust- en herstelsysteem kunnen gaan. Daarin begeleid ik je met het Moentraject.

*Alle betalingen dienen vooraf voldaan te worden. Betaling in termijnen is mogelijk tegen een betaling van €20,- administratiekosten.

Bloesemtherapie

 • Flesje met bloesemremedies met toelichting: € 35
  Een flesje met bloesemremedies die speciaal op jou zijn afgestemd, inclusief uitleg over waar ze voor staan en wat ze voor je kunnen betekenen.

De flesjes zijn op te halen in Arcen. Ze kunnen ook verstuurd worden. De verzendkosten zijn voor de ontvanger.

Wandeltherapie 

Wist je dat wandelen enorm helend is voor je? Natuurlijk is de fysieke inspanning goed voor spieren, bloedsomloop, verteringstelsel en je immuunsysteem. Dat wist je waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat wandelen je zenuwstelsel kalmeert omdat bepaalde stresshormonen afnemen? Dat je afvalstoffen beter af kunt voeren én je zelf herstellend vermogen gestimuleerd wordt?
Daarbovenop heeft wandelen in de natuur nog meer voordelen. Natuur verlaagt stress direct. De kleuren, de geluiden, geuren, trillingsfrequenties. Dat heeft een positief effect op jouw gezondheid.
Tijdens een (blote voeten)wandeling leer ik je jouw zintuigen te gebruiken om je zenuwstelsel te kalmeren. Observeren we waar je blokkade zit die ervoor zorgt dat je gedachten (te) vaak de overhand nemen. En laten we je in je lichaam zakken. Contact maken. Voelen. Zodat de stroom van herstel in gang gezet en ondersteund wordt.

Blote voetenwandeling van 45 minuten: € 85
Natuurwandeling op blote voeten waarbij het gaat om voelen, ervaren en tot rust komen.

Groepswandelsessie van 45-60 minuten: € 55 per persoon
Je kunt meegaan met een groep die ik samenstel of zelf een groep samenstellen. Deze wandelsessie kan desgewenst op blote voeten. 

Wandeling bij krachtplaats van ruim 2 uur: € 350
De precieze duur van deze wandeling is afhankelijk van het proces. Er is mogelijkheid tot journallen, in stilte zitten en reflectie. Ik neem thee met wat lekkers mee zodat je weer goed terug in het hier en nu kunt komen. 

Deze sessies zijn zowel los te boeken, als aanvullend op een Moentraject.